Event Itinerary

Timing Day Plan Minutes
2:00 PM Registration and Networking 1 Hour
3:00 PM Welcome and Inauguration Ceremony - Lamp Lighting 15 mins
3:15 PM Sponsor & Guests Introduction 15 mins
3:30 PM Keynote Speaker 1- Mr Ajay Thakur (Head - SME & Startup). Topic: How to raise funds via SME IPO? 30 mins
4:00 PM Panel Discussion 1 - Moderated by Mr. Devang Raja "Where will India's Super Wealthy invest in 2024?" 1 Hour
5:00 PM Startup Founders / SME / MSME Speakers 30 mins
5:30 PM Hi - Tea and Networking 30 mins
6:00 PM Panel Discussion 2 - Moderated by Mr. Sharad Dubey (Business News Editor and Anchor - ET Now Swadesh) "Volatility VS Opportunity" - Rearranging the Books" 45 mins
7:00 PM Keynote Speaker 2- Mr Pradeep Peshkar (Member of National MSME Board - Government of India) Topic: "Government initiatives to Startups and MSMEs" 1 Hours
7:30 PM Startup Founders / SME / MSME Speakers 30 mins
8:00 PM Chief Guest Welcome and Speech Hon. Mr. Devendra Fadnavis (Proposed) Deputy Chief Minister of Maharashtra 1 Hours
9:00 PM Award Distribution by Chief Guest 30 Mins
9:30 PM Dinner with Networking 2 Hours

VISION BEHIND WOLF DEN

Through Wolf Den Investors Summit, we intend to provide a platform for the best minds in startups, MSMEs, policy makers, investors, mentors, and ecosystem players, around the country to collaborate and invest in this funding endeavour to grow the Indian startup and business eco-system.

The goal is to fulfil the splurging funding demand of advancing fields like Healthcare & Life Sciences, Agriculture, BFSI, Education, F&B, Gaming, AI & ML, Web3, Blockchain, EV and Modern Transportation, Logistics, etc as these sectors are quintessential for the 360-degree benefit of the nation.

For years businesses have faced issues related to fund raising and we intend to bring investors to your business through Wolf Den Investors Summit.

VENTURE WOLF assures all stakeholders and investors complete support in facilitating and grounding investments in India.

Coming Soon

UPCOMING EVENT

OUR PREVIOUS EVENT